Poziv za podjetja s področja tehnologij za recikliranje baterij električnih vozil

sreda, 17. april 2024
 

Obvestilo

petek, 10. maj 2024

Rok za prijavo projektov je podaljšan do 13. maja 2024. Delegacija Evropske unije v Indiji v sodelovanju z Uradom glavnega znanstvenega svetovalca indijske vlade vabi evropska start-up ter mala in srednje velika podjetja, ki delujejo na področju tehnologij za recikliranje baterij električnih vozil, k prijavi na javni poziv EU & India Electric Vehicle Battery Recycling Technologies Exchange 2024.

Sodelujejo lahko pravne osebe s sedežem v državi članici Evropske unije.

Prijave bo pregledala izbirna komisija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz akademske sfere, gospodarstva in vladnih inštitucij, in jih ocenila na podlagi objavljenih meril za izbor.

Šest izbranih podjetij bo dobilo možnost uporabe ekskluzivne virtualne platforme, na kateri se bodo lahko povezala z vodilnimi v panogi ter potencialnimi investitorji iz Indije in Evropske unije. Imela bodo tudi priložnost za predstavitev svojih rešitev na poslovnem dogodku, ki ga bo 20. junija 2024 organiziral Svet za trgovino in tehnologijo med EU in Indijo

Trije finalisti bodo nagrajeni s potovanjem v Indijo, kjer bodo obiskali obrate za recikliranje baterij električnih vozil, se predstavili potencialnim poslovnim partnerjem iz ekosistema za recikliranje baterij ter dobili širši vpogled v industrijo električnih vozil v Indiji.

Rok za oddajo prijav: 13. maj 2024 do 19:30 po srednjeevropskem času
 

EU & India Electric Vehicle Battery Recycling Technologies Exchange 2024


Dodatne informacije: info@ttceuindiapilot.eu


 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju zelenih tehnologij in trajnostnega razvojaZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: