Poziva Scaleup4Europe: Smart Region in Agile manufacturing

sreda, 06. januar 2021

V Pomurskem tehnološkem parku so v sodelovanju z partnerji iz Nemčije vzpostavili podporni program za slovenska startup in scaleup podjetja, katerim ponujajo priložnost, da se predstavijo uglednim svetovno znanim nemškim korporacijam, ki iščejo ponudnike tehnoloških rešitev na področju
 
  • INDUSTRIJE 4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) in
  • PAMETNIH MEST/REGIJ (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije).

K sodelovanju so vabljena podjetja, ki lahko dokažejo funkcionalnost svoje rešitve in iščejo strateškega partnerja, investitorja, razvojno sodelovanje, uporabniško izkušnjo preko manjšega demo projekta ali zgolj želijo predstaviti rešitev potencialnemu kupcu.

V okviru programa sta trenutno odprta dva poziva:
 
Poziv za predstavitev rešitev na področju pametnih mest/regij: Scaleup4Europe - Smart Region
Rok za prijavo: 31. januar 2021
Več informacij: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/
 
Poziv za predstavitev rešitev na področju industrije 4.0: Scaleup4Europe - Agile manufacturing
Rok za prijavo: 10. februar 2021
Več informacij: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/


Glede na prijave bodo korporacije opravile izbor najbolj zanimivih podjetij, ki bodo imela priložnost, da 22. aprila 2021 osebno predstavijo ponudbo za sodelovanje na predstavitvenem dogodku na Bavarskem oz. v primeru COVID-19 ukrepov preko virtualnega dogodka.

Od 3. marca 2021 naprej se bo izvajal pospeševalniški program, kjer se bo preko on-line delavnic in 1:1 mentorstva zainteresirana podjetja pripravljalo na predstavitev. Vsa tista podjetja, katera bodo izbrana s strani korporacij za sodelovanje, bodo vključena v »Test before invest« program, v okviru katerega bodo ekipam pomagali pri izvedbi demonstracijskih projektov. 

Dodatne informacije:
Pomurski tehnološki park d. o. o.
E: info@p-tech.si