Predavanje in okrogla miza: Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji, Ljubljana, 22. oktober 2015

petek, 18. september 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji organizira predavanje in okroglo mizo z naslovom: »Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji«. Dogodek bo potekal 22. oktobra 2015, med 16.00 in 18.00 uro v prostorih Mesta oblikovanja Slovenija (nekdanja tiskarna Mladinska knjiga), Dunajska cesta 123, Ljubljana.

 

Učinkovitejše in sistematično vključevanje oblikovanja v proces razvoja novih izdelkov je ena izmed ključnih priložnosti tudi za razvoj konkurenčnosti pohištvene industrije. Na dolgi rok podjetja na globaliziranih trgih namreč ne morejo preživeti z izdelki z nizko ceno. Oblikovanje je eden ključnih dejavnikov pri ustvarjanju večje dodane vrednosti, ki bo omogočila preživetje in nadaljnji razvoj pohištvene industrije tudi v Sloveniji.

 

Vključevanje oblikovanja v vse faze razvoja novega izdelka zahteva ustrezno razumevanje med proizvajalci na eni in oblikovalci na drugi strani. Na predavanju in razpravi bomo na primerih dobre prakse videli, kako vzpostaviti sodelovanje, ki omogoča dolgoročen uspeh.

 

Vstop je prost.

 

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.