Predstavitev poslovanja evropskih podjetij na Kitajskem, individualni pogovori s predstavniki EUCCC, Ljubljana, 4. oktober 2013

petek, 09. avgust 2013

Direktorje slovenskih podjetij, ki imajo svoje poslovne enote ali predstavništva na Kitajskem, vljudno vabimo na interaktivno srečanje, ki ga organiziramo ob obisku predsednika EUCCC – EU gospodarske zbornice na Kitajskem - Davida Cucina z vodilnima sodelavcema, zadolženima za področje avtomobilskih komponent in logistike, v Sloveniji.
 

Predstavniki EUCCC bodo z nami delil izsledke nedavne raziskave o aktualnih razmerah in perspektivah kitajskega trga, ki je bila nedavno narejena med evropskimi podjetji, delujočimi na kitajskem trgu, ter prisluhnil komentarjem in odgovarjali na vprašanja udeležencem srečanja.
 

Srečanje bo v petek, 4. oktobra 2013, v Poslovni oazi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana. Ura srečanja je trenutno še v usklajevanju in jo bomo javili naknadno. Delovni jezik srečanja bo angleščina.
 

Vljudno vas vabimo, da vaš interes za sodelovanje sporočite najkasneje do 1. oktobra 2013 preko spletne prijave.

Za dodatna pojasnila vam je na razpolago GZS, Center za mednarodno poslovanje, Nataša Turk; e-mail: natasa.turk@gzs.si ali po telefonu: 01 58 98 152.