Predstavitev poslovno-sejemskega dogodka LIHGA, Ljubljana, 11. februar 2019

ponedeljek, 04. februar 2019

Združenje Slovensko – Lihtenštajnskega prijateljstva in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabita na prezentacijo poslovno-sejemskega dogodka LIHGA, ki je letos povabil vsa slovenska podjetja, da se v septembru 2020 predstavijo v Lihtenštajnu. Imamo možnost skupne predstavitve na osrednjem slovenskem paviljonu.

Predstavitev sejma bo potekala v ponedeljek, 11. februarja 2019, ob 15 uri, v prostorih Javne agencije SPIRIT Slovenija, Verovškova ulica 60 v Ljubljani.

Za prezentacijo in vsa morebitna vprašanja vam bo na voljo direktor LIHGE, spoštovani gospod Georges Lüchinger.

Vaše prijave sprejemamo do nedelje, 10. februarja 2019, na info@slo-fl.eu. Udeležba je brezplačna.

Vljudno vabljeni!

Vsaki dve leti se namreč v razstavnem centru Schaan, ki leži v samem srcu industrijskega centra Kneževine Lihtenštajn, odvija industrijsko- obrtna in komercialna razstava LIHGA (Liechtensteinische Industrie-,Handels- und Gewerbe-Ausstellung). To je osrednje Lihtenštajnsko industrijsko in trgovsko razstavišče, ki pokriva tudi Švico in velik del Avstrije. Za leto 2020 (v mesecu septembru) načrtujemo, da bi se na njemu Slovenija s svojimi podjetji primerno predstavila. LIHGA je ustanovila največja in najbogatejša Lihtenštajnska občina Schaan in deluje pod pokroviteljstvom princa regenta Aloisa von und zu Liechtenstein in Gospodarske zbornice Liechtenstein.

Več o LIHGI: https://www.lihga.li/

Dodatne informacije
Združenje Slovensko – Lihtenštajnskega prijateljstva
Slowenisch-Liechtensteinischer Freundschaftsverein

Silvester Likar
T: +386 31 23 59 11
E: silvester.likar@slo-fl.eu

Adrijana Kolar
T: +386 31 25 82 44
E: adrijana.kolar@slo-fl.eu