Predstavitev slovenske kovinsko predelovalne industrije ter proizvodnje kovinskih materialov in nekovin, New Delhiju, 4.-7. september 2014

sreda, 09. april 2014

S sloganom »Join India - Lead the World« se je Indija predstavila svetu na zadnjem svetovnem gospodarskem forumu v Davosu. Z 8,5-odstotno povprečno letno stopnjo gospodarske rasti v zadnjih petih letih, predvsem na račun rastočega povpraševanja indijske industrije, nadalje zaradi izgradnje mega infrastrukturnih projektov in povečanja zmogljivosti in zanesljivosti oskrbe z energijo, indijska podjetja postajajo vedno bolj pomemben kupec industrijskega blaga in zahodnega tehničnega znanja ter kompetenc. Indija je danes v svetovnem merilu vodilna proizvajalka direktno reduciranega železa, v letu 2015 pa naj bi postala že druga največja proizvajalka surovega jekla.

 

Na pobudo podjetja Bosio d. o. o. in Slovensko - indijskega poslovnega sveta pripravljamo predstavitev slovenske kovinsko predelovalne industrije ter industrije kovinskih materialov in nekovin na sejmu MINERAL, METAL, METALLURGY MATERIALS 2014 (MMMM) ter spremljajočih sejmov Used Machinery Expo 2014 (UMEX) in International Machine Tools Expo 2014, ki se bodo odvijali med 4. in 7. septembrom 2014 v New Delhiju.

 

Na sejmu med drugim razstavljajo:

•    proizvajalci strojev za mehansko obdelavo,
•    livarji,
•    varilci,
•    proizvajalci kovinskih materialov in nekovin.

 

Kategorije razstavljavcev so podrobneje opredeljene na spletni strani MMMM. Organizatorji pričakujejo 300 razstavljavcev, med drugim so udeležbo napovedale tudi države EU, Rusija in Kitajska, ter 15.000 poslovnih obiskovalcev in 700 delegatov iz 35 držav.

 

Zainteresirana slovenska podjetja imajo priložnost predstavitve v okviru slovenskega razstavnega paviljona. V sodelovanju s podjetjem Consalteh d.o.o. (slovenskim zastopnikom za International Exhibitions Group, ki organizira tudi ta sejem) smo pripravili informativno ponudbo za osnovni strošek opremljenega razstavnega prostora na sejmu MMMM, ki znaša: neto cena za m2 = 352,45 €.

 

V sklopu "Slovenian National Group" stojnice bomo prostor namenili tudi tistim, ki želijo manjšo kvadraturo (3m2). Razstavljavec prav tako izpolni prijavnico s kvadraturo 3m2, obračun stroškov bomo naredili po zbranih prijavah glede na število razstavljavcev skupne stojnice.

 

Na osnovi podpisane prijave (glejte prilogo) se organizator sejma obvezuje izvesti organizacijo sejma v kolikor bo zadostno število prijavljenih razstavljavcev, da zapolni rezerviranih 56m2. Na podlagi prejetih prijav organizator izstavi predračun z valuto 25. aprila 2014.

 

Slovenska podjetja, ki bi jih zanimala predstavitev na sejmu, vljudno vabimo, da interes za udeležbo potrdijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo vrnejo najkasneje do ponedeljka, 14. aprila 2014 na e-naslova: consalteh@siol.net in natasa.turk@gzs.si. Vabilo.

 

Dodatne informacije:
GZS, Nataša Turk, T: 01 58 98 152, E: natasa.turk@gzs.si ali
Consalteh d. o. o., Lorena Doršek, GSM: 051 231 469; E: consalteh@siol.net.