Projekt Za pošteno poslovanje

sreda, 04. november 2020

Projekt "Za pošteno poslovanje" je bil vzpostavljen v okviru strategije za izgradnjo odprte informacijske družbe v Ruski federaciji.
Glavni cilj projekta je pripraviti ODKRITO, DOSTOPNO in BREZPLAČNO informacijo za najširši možni krog uporabnikov, in sicer o pravnih osebah, samostojnih podjetnikih, registriranih na ozemlju Ruske federacije, o registraciji in ustanoviteljih, splošni kvalifikaciji dejavnosti, opisu dejavnosti in finančnem stanju družbe.


S pomočjo storitve "Za pošteno poslovanje" lahko enostavno preverite točnost podatkov o partnerju po davčni številki, številki registracije podjetja, imenu in priimku direktorja. Preverjanje je možno tako po pravnih kakor tudi po fizičnih osebah. Vse informacije o podjetju (delniška družba, družba z omejeno odgovornostjo ali samostojni podjetnik) – potrdila o registraciji, podatki o vodilnih delavcih in ustanoviteljih, tipih dejavnosti in finančnih izkazih so na voljo v priročni obliki za analizo, kar lahko bistveno skrajša čas izvedbe preverjanja potencialnega partnerja v Rusiji. Tujemu vlagatelju projekt ponuja priložnost za analizo pridobljenih podatkov ter za samostojno odločitev glede integritete in poštenosti gospodarskih družb, s katerimi načrtuje sodelovanje.
 
5 razlogov za uporabo storitev:

Popolnoma brezplačna storitev!
Projekt "Za pošteno poslovanje" ne vsebuje podatkov, pridobljenih na plačilni osnovi. Vse informacije, ki so na portalu so odprte in brezplačne

Stalni dostop
brez dodatne registracije

Udobno!
Iskanje podjetij-partnerjev po imenu in priimku, davčni številki, registraciji podjetja, statistični številki, naslovu organizacije v enem iskalnem nizu

Varno!
Celotna aktualna informacija o podjetju (delniška družba, družba z omejeno odgovornostjo, samostojni podjetnik) je  le iz uradnih virov (zvezna davčna služba, zvezna statistika storitev). Računovodsko-registracijska potrdila, kontaktne informacije, računovodski izkazi, izpisi po podatkih davčnih storitev, povezane strukture, in še mnogo več.

Hitro!
Preverjanje zanesljivosti partnerja (davčna in kreditna tveganja) v samo nekaj minutah.
 
Povezava na storitev: https://zachestnyibiznes.ru/

Pripravil:
Vladimir Putkin
direktor "RSB CLUB MSK" D.O.O.
E: vvptlt@list.ru
W: atise.ru/moscow