Re-think Circular Economy Forum, Taranto, 3. - 5. oktober 2022

torek, 28. junij 2022

Mednarodna organizacija Tondo, ki se ukvarja z področjem krožnega gospodarstva, organizira 7. izdajo dogodka  "Re-think Circular Economy Forum", ki bo potekal od 3. do 5. oktobra 2022 v Tarantu, na oddelku Univerze iz Barija.

Dogodek je organiziran v sodelovanju z družbo Eni in ima za cilj predstavitev vizije makro-trendov in najpomembnejših italijanskih projektov krožnega gospodarstva v Italiji in v mednarodnem okolju skupaj s različnimi deležniki kot so podjetja, startupi, raziskovalni centri in ostale inštitucije.

Obravnavane bodo naslednje vsebine: energetska tranzicija in obnovljivi viri, trajnostna mobilnost, prehrambeni sektor, modra ekonomija, voda in optimizacija ravnanja z odpadki.  Poleg konferenčnega dogodka se bodo podjetja, startupi in ostali sodelujoči lahko predstavili na stojnicah.   

Sodelovanje na dogodku sta potrdila Konzulat Danske v Milanu in Veleposlaništvo Izraela. K sodelovanju je povabljena tudi Slovenija.

Informacije o predhodnih dogodkih so na voljo na povezavi https://re-think.today/.

Ob koncu dogodka se pripravi white paper, ki vsebuje vse prispevke dogodka.
 

Več informacij o dogodku v Milanu, februarja 2022


V primeru vaše udeležbe prosimo, da o tem obvestite Veleposlaništvo Republike Slovenije v Rimu. Prav tako smo na razpolago za dodatna vprašanja in pojasnila: katja.cimpersek@gov.si.

 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju zelenih tehnologij