Rio2C, Rio de Janeiro, 4. - 9. junij 2024

petek, 17. maj 2024
 

Rio2C - vodilni dogodek v Latinski Ameriki na področju ustvarjalnosti in inovativnosti


Med 4. in 9. junijem 2024 bo v Riu de Janeiru (Cidade das Artes, Av. das Américas, 5300 - Barra da Tijuca, Rio de Janeiro - RJ, 22793-080) potekal vodilni dogodek v Latinski Ameriki na področju ustvarjalnosti in inovativnosti Rio2C.

Na tridnevni konferenci največjega srečanja ustvarjalnosti v Latinski Ameriki, (5., 6. in 7. junij) Rio2C zagotavlja edinstveno predstavitev vsebin na predavanjih in panelih, ki pokrivajo aktualne teme iz različnih segmentov kreativne industrije v Braziliji in po svetu.

Rio2C spodbuja kreativno industrijo s ponudbo edinstvenih priložnosti za strokovnjake in podjetnike, ki iščejo možnosti za mreženje in poslovno sodelovanjem, in sicer s predstavitvami (pitchi), mentorstvom in povezovalnimi dogodki. Tržnica Rio2C bo potekala od 5. do 7. junija.

Festivalia poteka 8. in 9. junija in je namenjena študentom in mladim strokovnjakom, ki si želijo navdiha, informacij in mreženja. Mlade povezuje z glavnimi podjetji in vodstvenimi delavci v ustvarjalni industriji. Organizirane so delavnice, mojstrski tečaji, mentorstva, paneli, ki povezujejo akademsko sfero z industrijo, predstave ipd.

Za povezovanje udeležencev pred dogodkom je na voljo platforma MyRio2C, preko katere lahko udeleženci pregledujejo program, določijo svojo agendo, spoznajo profile ostalih udeležencev, pridobijo dostop do e-vstopnic in se prijavijo v spletno bazo talentov.

Program

Prijava na dogodek

Več informacij: www.rio2c.com/en/about-us/Pripravila:

Mateja Perovšek Ciuchini
Slovenska gospodarska zbornica Brazilija - SLOBRAZ
e-naslov: info@slobraz.com

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini