Sarajevo Innovation Summit 2020, 22. oktober 2020

sreda, 14. oktober 2020

Vrh inovacij v Sarajevu je največje regionalno srečanje inovatorjev, ustanoviteljev zagonskih podjetij, odmevnih predstavnikov industrije, voditeljev skupnosti in oblikovalcev politik. Lanska izdaja je združila več kot 300 udeležencev iz 10 držav.

Letos se bodo osredotočili na nastajajoče izzive digitalne preobrazbe in inovacij v okolju po COVID-19. Zamišljamo si družbo prihodnosti, pa tudi družbene in druge sile, ki jo bodo oblikovale. Ko gledamo naprej, kako lahko podjetje izkoristi inovacije za reševanje najbolj perečih izzivov? Kakšni voditelji bodo preživeli in uspevali v prihodnjem obdobju globalnih sprememb? Kako lahko današnja podjetja upravljajo s preobrazbo, ki jo bodo potrebovala, če želijo napredovati? Kateri svet želimo ustvariti in kako nam lahko digitalna umetnost in kreativne industrije pomagajo priti tja?

Ekonomska šola Univerze v Sarajevu v partnerstvu z BH Telecomom, QSS in Inštitutom za razvoj mladine Kult organizira sarajevski vrh inovacij 22. oktobra 2020 z začetkom ob 9.30.

Več o letošnjem vrhu lahko preberete na www.efsa.unsa.ba/innovationsummit/bs/sarajevo-innovation-summit, dnevni red na naslovu www.efsa.unsa.ba/innovationsummit/bs/agenda.

Upamo, da se boste Sarajevskemu vrhu inovacij 2020 SPLETNO pridružili z obvezno BREZPLAČNO registracijo preko naslednje povezave: www.efsa.unsa.ba/~nir/index.php/23351?lang=en.

Rok za prijavo je 20. oktober 2020. Kapacitete so omejene, zato se prijavite čim prej!

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo tudi po elektronski pošti: inovation.summit@efsa.unsa.ba ali po telefonu: 033 275 906.

Pripravila:
Duša Škulj
Veleposlaništvo Republike Slovenije Sarajevo
E: Dusa.Skulj@gov.si