Sejem CODEWAY EXPO, Rim, 15. - 17. maj 2024

ponedeljek, 08. januar 2024
 

CODEWAY EXPO - Business for Cooperation


Od 15. do 17. maja 2023 bo na rimskem sejmišču Fiera di Roma že 5. zapored potekal mednarodni sejem CODEWAY EXPO, posvečen sodelovanju in razvoju.

Sejem bo potekal v klasični sejemski obliki, ki jo bo spremljal konferenčni program, ponudil bo priložnost za B2B srečanja, potekali pa bodo tudi izobraževalni programi. 
 
Institucije, organizacije, podjetja, SMI in inovativna zagonska podjetja, ki so sprejela (ali želijo sprejeti) izzive, ki jih prinašajo novi globalni scenariji mednarodnega sodelovanja, so dobrodošla. 
 
CODEWAY EXPO 2024 bo potekal pod pokroviteljstvom italijanskega ministrstva za zunanje zadeve in sodelovanje, ob podpori Italijanske agencije za sodelovanje in številnih nacionalnih in mednarodnih subjektov. 
 
CODEWAY EXPO se bo osredotočil na vsebine: sinergija profit – ne profit, nujnost digitalne preobrazbe in ponovno usposabljanje, trajnostne vsebine ter zavedanje dinamike nenehno razvijajočega globalnega obzorja. 
 
Sejem Codeway Expo 2024 - Business 4 Cooperation bo potekal v sodelovanju s priznano evropsko hišo THEA, The European House Ambrosetti.   
 
 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije se lahko obrnete direktno na organizatorja, (www.codewayexpo.com/en/contatti/), na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Rimu pa na: katja.cimpersek@gov.si.
 
 
Pripravila:
 
Katja Cimperšek
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Rimu

 
           

Preberite tudi