Sejem kave in čokolade, Tuzla, 16. - 18. maj 2024

torek, 02. april 2024
 

Priložnost za srečanje ljubiteljev kave in čokolade


V organizaciji Centra za promocijo in razvoj "ACTIVUS" Tuzla bo od 16. do 18. maja 2024 v Hrvaškem kulturnem centru "Sveti Franjo" v Tuzli potekal 1. mednarodni sejem kave in čokolade.

Gre za prvi mednarodni dogodek v Bosni in Hercegovini, ki je namenjen promociji kave in čokolade. Na sejmu se bodo predstavili razstavljavci svetovno znanih znamk kave, toplih čokolad ter drugih kavnih in čokoladnih poslastic, proizvajalci HORECA opreme, gostinci, trgovci, zastopniki in distributerji.

Sejem prinaša bogat spremljevalni program s konferenco, B2B srečanji in izobraževalnimi vsebinami. Za obiskovalce bodo organizirane degustacije najkvalitetnejših vrst kave in čokolade, mojstrske delavnice za pripravo kave, prezentacije renomiranih strokovnjakov iz industrije ter kulturni dogodki.

Sejem kave in čokolade v Tuzli je dobra priložnost tudi za slovenska podjetja, da predstavijo svoje izdelke, raziščejo nove izvozne priložnosti, okrepijo obstoječe in vzpostavijo nove poslovne odnose s partnerji iz regije Zahodnega Balkana.

Podrobnosti o sejmu so objavljene na spletni strani ccf.ba.

Vabilo (pdf)
 

Dodatne informacije o možnosti sodelovanja na sejmu:

Edis Bajić
tel.: +38762030001
e-naslov: edisbajic1@gmail.com   


 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: