Sklad za obnovo mesta Zagreb ponovno pričel s postopki nabave objektov za začasno bivanje prebivalstva

ponedeljek, 30. avgust 2021

S Sklada za obnovo mesta Zagreb, Krapinsko-zagorske in zagrebške županije sporočajo, da so v sredini avgusta 2021 ponovno pričeli z izvajanjem postopkov za nabavo objektov za začasno nastanitev prebivalstva, katerega domovi so bili poškodovani v lanskih potresih v Republiki Hrvaški. 

Zato vsa slovenska zainteresirana podjetja vabimo, da posredujejo svoj interes, informativno ponudbo za najem ali nabavo mobilnih nastanitvenih enot Skladu za obnovo in sicer na elektronski naslov: javna.nabava@fzo.gov.hr.

Podrobnejše informacije o nastanitvenih enotah, ki jih išče Sklad, je možno najti na spletni strani Sklada za obnovo https://www.fzo.hr v razdelku "Javna nabava".

Kontaktna oseba na skladu je ga. Stanislava Jerkić, strokovnjakinja za obnovo v Uradu direktorja in odnose z zainteresiranimi strankami, E: stanislava.jerkic@fzo.gov.hr.

Za dodatne informacije pa se podjetja lahko obrnejo na ekonomskega svetovalca na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Zagrebu Bernarda Šrajnerja, E: bernard.srajner@gov.si.

Vabilo (pdf)