Sklop delavnic: Sejemski nastop – v dveh korakih do učinkovitega nastopa, 7.- 8. september 2017, Ljubljana

sreda, 23. avgust 2017
Slovensko- nemška zbornica, SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organiziramo Sklop delavnic za sejemske razstavljavce z naslovom Sejemski nastop - v dveh korakih do učinkovitega nastopa.

Sejem je prostor namenjen komuniciranju in predstavitvi vašega podjetja. Za učinkovit nastop sta potrebna skrbna priprava in proaktivnost, le-tako spremenimo sejemske kontakte v partnerje, stranke, ključne kupce.

Priznana in ena vodilnih nemških strokovnjakinj za pripravo podjetij na sejemske nastope bo pripravila vaše zaposlene v sklopu dveh delavnic na učinkovit in uspešen nastop na sejmih.

Na delavnicah bodo udeleženci pridobili ključne praktične veščine, predstavitve primerov dobrih praks ter individualne nasvete (glede na panogo podjetja), kako se učinkovito pripravijo na sejemske nastope.

Termin in kotizacija

07.09.2017 (9-17h)
Delavnica I: Sejemski nastop: dobra priprava = ključ za uspeh

08.09.2017 (9-17h)
Delavnica II: Sejemski nastop: od kontakta do kupca

Kraj: Ljubljana

Kotizacija:
  • Udeležba na eni (I. ali II.) delavnici: namesto 250,-€ → 150,-€+ddv
  • Udeležba na obeh delavnicah: namesto 375,-€ → 250,-€+ddv
Kotizacija krije stroške organizacije in izvedbe ter vključuje gradivo in osvežitev v času odmorov ter kosilo v času glavnega odmora.
Obe delavnici potekata v angleškem jeziku. 

Minimalno število udeležencev za izvedbo posamezne delavnice je 10. V primeru premajhnega števila prijav si organizator pridržuje pravico do odpovedi. Kotizacija se poravna pred izvedbo.

Prijave: do 31. avgusta oz. do zapolnitve mest.

Več informacij o dogodku.

Prijava