SLOV2 Slovenia - Slovakia B2B Business Forum

sreda, 28. april 2021

Gospodarska zbornica Slovenije, javna agencija SPIRIT Slovenija ter regionalna Gospodarska zbornica Slovaške v Košicah in Slovaška investicijska in trgovinsko razvojna agencija (SARIO) v sodelovanju z veleposlaništvi obeh držav organizirajo virtualni poslovni dogodek z naslovom SLOV2 (Slovenia - Slovakia) B2B Business Forum, ki bo potekal v četrtek, 6. maja 2021, med 10.00 in 14.00 uro.

Uvodnemu plenarnemu delu, na katerem bosta predstavljeni poslovni okolji in nekatere priložnosti za sodelovanje, bodo sledili individualni v naprej časovno določeni individualni b2b sestanki.

Osnovni nabor slovenskih udeležencev predstavlja 15 slovenskih podjetij, ki ponujajo svoje izdelke ozir. storitve zainteresiranim slovaškim sogovornikom. Prav tako pa se na  platformi postopoma prijavljajo in predstavljajo tudi slovaška podjetja, ki iščejo poslovne stike in možnosti za sodelovanje s slovenskimi potencialnimi partnerji.

Vabimo predstavnike podjetij, da obiščejo internet stran dogodka, pregledajo seznam prijavljenih udeležencev dogodka, ki se bo še sproti dopolnjeval, ter se v primeru interesa registrirajo in rezervirajo b2b sestanke s prijavljenimi podjetji.

Podrobnejše informacije: Marko Jare, marko.jare@gzs.si, tel 01 5898 158