Slovenski poslovni klub v Beogradu bo delo organiziral elektronsko

četrtek, 26. marec 2020


Upoštevajoč dejstvo, da je Svetovna zdravstvena organizacija razglasila pandemijo koronavirusa, država Republika Srbija pa razglasila izredno stanje, vas obveščamo, da do nadaljnjega ne bomo organizirali ne dogodkov ne sestankov, ki zahtevajo fizično prisotnost.

V naslednjem obdobju bomo naše delo organizirali elektronsko, dosegljivi bomo preko mailov, telefonov ter profilov na družabnem omrežju. Kljub temu, bomo še naprej ažurno spremljali vsa tekoča dogajanja ter vas o njih sprotno obveščali. Organizirali bomo spletne konference z aktualnimi dogodki, saj si želimo, da bomo, ne glede na težke razmere, v stalnem interaktivnem stiku, ter tako v največji možni meri skrbeli za izmenjavo informacij med našimi člani in širše. Mreženje in povezovanje članov ter izmenjava kontaktov in storitev "ena na ena" bodo z uporabo modernih tehnologij nemoteno potekali.

Za vsa vaša vprašanja, predloge oziroma pomoč smo dosegljivi preko klubskega maila klub@spk.rs ter telefonskih številk +381 60 4252 590 (koordinatorka SPK Maja Ćuk) ter +381 210 69 02 (predsednica SPK mag. Danijela Fišakov). Potrudili se bomo, da vam stopimo nasproti ter vam še naprej nudili storitve, tako kot ste od SPK navajeni.

Obenem si vsi skupaj želimo, da bi nastalo situacijo kar najmanj boleče prebrodili, da vsi skupaj, vključujoč naše najdražje, ostanemo zdravi ter da bo vaše poslovanje čim manj oškodovano.

Slovenski poslovni klub v Beogradu
E: klub@spk.rs