Slovensko-izraelski dan znanosti in inovacij, Ljubljana, 10. februar 2014

ponedeljek, 13. januar 2014

Kemijski inštitut v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Izraelu, izraelskim Ministrstvom za zunanje zadeve ter Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport RS, 10. februarja 2014 pripravlja obisk eminentnega izraelskega Nobelovega nagrajenca, prof. dr. Dana Shechtmana, ter uglednih strokovnjakov iz področja inovacijskih okolij, prenosa tehnologij in predstavnikov izraelskih skladov tveganega kapitala.

V okviru tega dogodka  bomo organizirali tudi predstavitev mladih, visokotehnoloških slovenskih podjetij, ki ne delujejo na področju informacijskih tehnologij in kažejo velik potencial za rast in širitev na druge trge. Najboljše podjetje po mnenju komisije, sestavljene iz izraelskih strokovnjakov na področju prenosa tehnologij, Veleposlanice RS v Izraelu, nj. eks. Alenke Suhadolnik ter mag. Mirjane Oblak, predsednice Združenja profesionalcev za prenos tehnologij (SI-TT), bo dobilo možnost predstavitve v okviru slovenske delegacije v Izraelu, maja 2014.

Dogodek je izjemno pomembna priložnost za povezovanje slovenske in izraelske znanosti ter vzpostavitev poslovnih vezi z Izraelom, zato na dogodek vabimo najbolj ključne oblikovalce inovacijskih okolij ter znanstveno in poslovno javnost.    

Vljudno vas vabimo na ta vrhunski mednarodni dogodek leta in vas prosimo, da nam svojo udeležbo na dogodku potrdite na naš e-naslov glavna.pisarna@ki.si do 4.2.2013.

 

Program.

 

Dodatne informacije:
Meta Skumavc
Kemijski inštitut
E: glavna.pisarna@ki.si