Slovensko-korejska poslovna konferenca, Ljubljana, 26. oktober 2012

četrtek, 11. oktober 2012

Ministrstvo za zunanje zadeve RS v sodelovanju z Javno agencijo Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira slovensko – korejsko poslovno konferenco in individualne poslovne pogovore s korejskimi uvozniki (KOIMA), ki bodo potekali v petek, 26. oktobra 2012 od 9. do 16. ure v kongresni dvorani v hotelu Plaza v Ljubljani.

Koreja je ena od najuspešnejših azijskih novo-industrializiranih držav, zato Ministrstvo za zunanje zadeve in JAPTI želita s tem dogodkom spodbuditi slovenska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja. Cilj tega srečanja je predvsem mreženje podjetij in povečanja menjave med Slovenijo in Korejo. Ob tej priložnosti se bo podpisal tudi Memorandum o sodelovanju med JAPTI in KOIMA.

Poslovna konferenca in bilateralni pogovori so namenjeni slovenskim podjetjem, predvsem izvoznikom, ki jih zanima korejski trg. Kotizacije ni!

Seznam korejskih podjetij - uvoznikov.

Prosimo, da svoj interes za udeležbo na poslovni konferenci in bilateralnih pogovorih potrdite preko elektronske prijavnice najkasneje do petka 19. oktobra 2012.