Slovensko španski poslovni klub vabi na individualne razgovore preko mobilne pisarne

torek, 22. april 2014


Slovensko španski poslovni klub - Club de Negocios ECE, vabi zainteresirana uspešna in inovativna mikro, mala in srednja podjetja, samostojne podjetnike ter fizične osebe, da se v Španiji na Kanarskem arhipelagu otoka Tenerife udeležijo mobilnih individualnih razgovorov.

 

Namen je spodbujanje in krepitev poslovnih priložnosti na trgih arhipelaga in ostalih avtonomnih pokrajinah Španije. Na ta način boste lažje neposredno predstavili svojo poslovno vizijo, pridobili potrebne informacije in pomoč poslovnega kluba za uresničitev svojih poslovnih načrtov.


Individualni razgovori potekajo po sistemu mobilne pisarne skozi vse leto, ob torkih in sredah med 9. in 15. uro, razen praznikov. Upoštevajoč povečanje interesa smo individualne razgovore omejili na 1 polno uro za posameznega prijavitelja oziroma po dogovoru.

 

Prijave
Prijave so obvezne, sprejemamo jih na e-naslov: clubdenegocios.ece@gmail.com, zaželena je predhodna pisna predstavitev poslovnega načrta. Kotizacije ni. Pred prijavo je potrebno urediti pristop k članstvu v poslovni klub, ki je plačila prosto.

 

Pojasnilo
V prijavi navedete kraj, datum in uro, ki vam ustreza. Termin potrdimo, v kolikor je prost, v nasprotnem vam predlagamo drugega. Predstavnik poslovnega kluba vas bo obiskal na naslovu, kjer se na arhipelagu trenutno nahajate. Individualne razgovore izvajamo tudi v mestih Barcelona, Sevilla in Bilbao (v kolikor je zadostno število zainteresiranih).


Poslovni klub ECE je sestavni del španske gospodarske družbe Fañabe Mar Canarian Investments S.L. ter sodelujejo s slovenskimi in španskimi inštitucijami.


Izkoristite možnosti mobilne pisarne. Prihranili boste čas in stroške.

 

Dodatne informacije:
Poslovni klub ECE * Club de Negocios ECE
Mag. Sci. Mladen Tomašič
Tel & Faks: 0034  922 795 981
Mob: 0034  680 561 545
E-pošta: clubdenegocios.ece@gmail.com