Softlanding program Fondacije Skolkovo za leto 2020

petek, 17. januar 2020
 
Namen programa Softlanding je zagotoviti informacije tujim visoko-tehnološkim podjetjem in startup-om o priložnostih v ruski inovacijski infrastrukturi in trgu, informacije glede pravil poslovanja v Rusiji, o sredstvih zmanjševanja potencialnih rizikov, povezanih z ustanavljanjem pravne osebe v Rusiji.
 
Program vključuje informacije o seminarjih, delavnicah, srečanjih z razvojnimi institucijami, javnimi oblastmi, partnerji fondacije, investitorji, predstavniki velikih korporacij, informacije o integraciji v Inovacijski center in dogodkih v Inovacijskem centru ter druge koristne informacije za udeležence.
 
Program traja dva tedna, sodelovanje je brezplačno. Program bo potekal na naslovu: Skolkovo Innovation center, Technopark building, 42 Bolshoy Boulevard, Moscow, 143026.

Možni termini:        
  • 2. - 15. marec,
  • 21. maj - 2. junij,
  • 19. oktober - 1. november.
 
Za udeležbo je potrebno izpolniti prijavnico v angleškem jeziku (priloga) in jo poslati na e-naslov: softlanding@sk.ru ali jo izpolniti na spletu na spletni strani: sk.ru/foundation/international/softlanding/.
 
Kontaktna oseba na Fondaciji Skolkovo za morebitna vprašanja glede sodelovanja v programu je Daria Smirnova, vodja odnosov z vlagatelji, tel. št.: +7 (495) 956 0033 (ext. 2844), e. naslov: dsmirnova@sk.ru.
 
Prijavnica (pdf)
Predstavitev programa (pdf)

Pripravila:
mag. Irena Jager Agius
Ekonomska svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Moskvi
E: Irena.Jager-Agius@gov.si