SPIRIT Slovenija objavil koledar načrtovanih mednarodnih aktivnosti v letu 2023

ponedeljek, 17. april 2023


SPIRIT Slovenija v svojem pestrem naboru storitev izvaja številne aktivnosti za izvozno naravnana slovenska podjetja, ki bi želela svoje poslovanje razširiti na tuje trge.

Vsako leto v ta namen organiziramo številne gospodarske delegacije, dneve dobaviteljev, skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini, B2B srečanja, seminarje, poslovne konference in forume, s katerimi podjetjem olajša vstop na izbrani tuji trg.
 

Koledar omogoča  lažje načrtovanje udeležbe v tovrstnih aktivnostih 

Da bi podjetjem omogočili lažje načrtovanje in udeležbo v tovrstnih aktivnostih, smo objavili okvirni Koledar mednarodnih aktivnosti v letu 2023. Koledar bomo redno posodabljali.


Foto: SPIRIT Slovenija. Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Electronica München 2022.

Koledar predstavlja zbirko načrtovanih mednarodnih aktivnosti, ki jih namerava agencija organizirati sama ali v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije in tujimi gospodarskimi zbornicami.

Koledar načrtovanih mednarodnih aktivnosti v letu 2023 

 

Storitve SPIRIT Slovenija za izvoznike

SPIRIT Slovenija slovenskim podjetjem na različnih stopnjah mednarodnega poslovanja s številnimi storitvami zagotavlja boljše pogoje za nastop na mednarodnih trgih. V letošnjem letu agencija praznuje obletnico delovanja pod tem imenom, sicer pa se lahko pohvali s skoraj tridesetletno zgodovino uspešnega delovanja v podporo slovenskim podjetjem doma in v tujini ter pri vzpostavljanju in krepitvi podpornega podjetniškega ekosistema v Sloveniji.
 

Želite biti obveščeni o najnovejših dogodkih?


Vabimo vas k prijavi na elektronske novice izvoznega okna na tej povezavi. Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo:
 Preberite tudi: