SPIRIT Slovenija s podjetji prvič na sejmu ARAB HEALTH 2018

petek, 26. januar 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija prvič organizira skupinsko sejemsko predstavitev na sejmu ARAB HEALTH 2018, ki bo med 29. januarjem in 1. februarjem 2018 potekal v Dubaju v Združenih arabskih emiratih. Sejem velja za največji specializirani sejem zdravstvene oskrbe v na območju držav Bližnjega Vzhoda ter Severne Afrike (regija MENA).

Sejem ARAB HEALTH je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja medicine in medicinske opreme. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 4.072 razstavljavcev iz 68 držav, obiskalo pa ga je 102.000 obiskovalcev, letos pa organizatorji pričakujejo več kot 4.200 razstavljavcev iz več kot 150 držav.

Pod okriljem SPIRIT Slovenija se bo na skupnem razstavnem prostoru velikosti 72 m2 predstavilo sedem slovenskih podjetij, ki so se odzvala povabilu agencije za predstavitev na tem sejmu: Comtrade, d. o. o., Domel, d. o. o., Eurotronik Kranj, d. o. o., Iskra Medical d. o. o., Kinestica, d. o. o., Koval, d. o. o. in Mesi, d. o. o.

Slovenska podjetja udeležbo na sejmu vidijo kot dobro priložnost za predstavitev svojih izdelkov in storitev, navezovanje poslovnih stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji, obenem pa tudi možnost pregleda najnovejših izdelkov in inovativnih tehnologij s področja zdravstvene oskrbe in trendov na tem področju.