Spletna konferenca Go Digital in spletno mreženje GoDigital matchmaking event, 18. november 2021

ponedeljek, 15. november 2021
 
Konferenca GoDigital je največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji. Potekala bo digitalno, 18. novembra 2021. Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake. Letos je umeščena tudi v program predsedovanja svetu EU in vključuje tudi GoDigital matchmaking event.
 
Konferenco organizirata Združenje za informatiko in telekomunikacije (ZIT) ter IKT horizontalna mreža. Organizator dogodka Go Digital Matchmaking Event  je SPIRIT Slovenija, javna agencija.
 

Konferenca Go digital, 18.11.2021

Osrednja tema letošnje konference GoDigital – Just do IT bo vpliv digitalizacije na produktivnost in konkurenčnost. Osredotočili se bomo na vprašanje “zakaj” je digitalizacija tako pomembna za podjetja, organizacije ter kakšne poslovne učinke prinaša.

Na konferenci , ki bo letos potekala online, pričakujemo preko 700 udeležencev, zanimive vsebine, aktualne teme, najnovejše trende, primere iz praks in še mnogo zanimivih tem.

Več o konferenci.

Program konference je dostopen na tej povezavi.
 

Prijava na brezplačno Konferenco Go Digital


Go digital matchmaking event, 18.11.2021


Ker bo letošnja konferenca potekala samo digitalno, smo se odločili, da vam omogočimo druženje na spletni platformi B2match.
 

Vabljeni na brezplačna virtualna B2B srečanja: Go Digital Matchmaking Event!


Mednarodne konference se bodo udeležili številni gostje, tako slovenska kot tudi tuja podjetja. V mesecu novembru Digitalno središče Slovenije gosti dve gospodarski delegaciji iz Slovaške in Poljske. Udeleženci so predvsem podjetja, ki delujejo na področju informacijskih tehnologij, digitalne preobrazbe in kibernetske varnosti. Podjetja se bodo udeležila tudi spletne konference Go Digital in sodelovala na srečanju Go Digital Matchmaking Event.  Vabljeni, da se spoznate med seboj, da na sestankih izmenjate izkušnje in poslovne kontakte ter pridobite nove poslovne partnerje.
 

Prijava na brezplačni GoDigital matchmaking event