Spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg

petek, 18. september 2020


Ali vas zanima vstop na avstrijski ali nemški trg? Ali želite povečati delež na teh trgih? Ali vas zanima kako povečati svoj prodajni trg in ponuditi svoje izdelke in storitve v Avstriji in Nemčiji? Kako pridobiti nove stranke v Avstriji oz. Nemčiji in kako pridobiti ustreznega prodajnega partnerja? Vas zanima ustanovitev podjetja ali podružnice v Avstriji?

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vas vabi na brezplačni spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg, ki bo potekal 6. in 13. oktobra 2020, 9. do 11. ure.

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, svetovalec pri INCITE, akademiji za kakovost pri panožnem združenju podjetniških svetovalcev in IT (UBIT) Gospodarske zbornice Avstrije in dolgoleten svetovalec ABA (Austrian Business Agency), zvezni agenciji Republike Avstrije, ki nudi pomoč tujim investitorjem pri ustanavljanju podjetja v Avstriji.

Individualni sestanki bodo potekali preko spletne platforme Zoom, ki jo lahko brezplačno prevzamete na računalnik preko povezave: https://zoom.us/download. Individualni sestanki bodo potekali po 30 minut in po vnaprej določenem razporedu.

Udeležba je brezplačna. Obvezna je prijava preko spletne prijavnice. Število mest je omejeno.

Dodatne informacije: Edina Zejnić, e-naslov: edina.zejnic@ozs.si, tel: (01) 58 30 586.

Več