Športno-poslovna konferenca: Poslovne priložnosti v Sloveniji, Ljubljana, 2. - 4. november 2022

ponedeljek, 26. september 2022

Vabimo vas, da se prijavite na veliko športno-poslovno konferenco: “Poslovne priložnosti v Sloveniji”, ki bo potekala od 2.11. - 4. 11. 2022, v Grand hotelu Union, v Ljubljani, pred začetkom največjega spektakla v ženskih športih v zgodovini Slovenije »Evropskega prvenstva v rokometu za ženske 2022«.

Prestižna mednarodna športna tekmovanja kot je »Evropsko prvenstvo v rokometu za ženske 2022 (Women's EHF EURO 2022)« imajo velik potencial za povezovanje, nove poslovne priložnosti in predstavljajo možnosti za spoznavanje novih mednarodnih tržišč.


 

Program konference 


Posebej vabljena podjetja iz industrijskih področij: Energetika, Trajnostni razvoj, Nove tehnologije, Ekologija, Finančni sektor ter Blockchain tehnologije v bančništvu in financah.

Na športno-poslovni konferenci »Poslovne priložnosti v Sloveniji« se bomo posvetili razvojnim trendom in priložnostim poslovanja v omenjenih sektorjih, posebej pa bomo poudarili področje povezovanja športa in gospodarstva ter krepitev vloge žensk.

Udeleženci konference iz tujine

 
Konference se bo udeležil gospod Lars Lindskov, podjetnik, mestni svetnik občine Roskilde na Danskem in član regionalnega Sveta Regije Zealand. V mestnem svetu  void Odbor za gospodarstvo. Kot zelo aktiven politik tudi bistveno prispeva k oblikovanju gospodarske politike na Danskem.


Foto: Lars Lindskov
 
Konference se bo udeležil tudi  častni konzul Slovenije na Danskem, g. Carsten Philipsen, ki se veliko angažira na področju gospodarskega sodelovanja.
 
Gospod Lindskov je lastnik agencije za komuniciranje, kjer nudijo vse- od strategije do izvedbe. Njihova agencija pomaga podjetjem in združenjem s storitvami na treh glavnih področjih:
  • Odnosi z javnostmi in vsebinski marketing
  • Odnosi z javnostmi in svetovanje
  • Trženje in družbeni mediji
 
So del mednarodne mreže Comvort, ki jo sestavlja več kot 50 lastniško vodenih agencij s pisarnami v več kot 80 mestih. To strankam omogoča dostop do mreže strokovnjakov skoraj povsod po svetu.  So član KREAKOM-a z visokimi zahtevami do etičnega ravnanja zaposlenih in poslovnih partnerjev.
 
Zastopajo nekaj najboljših danskih podjetij, kot so: Attendo, ArbejdsmiljøNET, Azets, Continental, FB Gruppen, GK Danmark, Træsektionen under Dansk Byggeri ter več danskih podjetij skupine Visma.
 
Podjetja, ki se želijo sestati z g. Lindskov-om, vljudno vabimo, da naslovijo prošnjo za sestanek z vsebino najkasneje do srede 5.oktobra 2022 na SPIRIT Slovenija, gospe Heleni Zajc, po elektronski pošti: helena.zajc@spiritslovenia.si ter se čimprej prijavijo na konferenco.  
 

Več infomacij in prijava


Več informacij o prijavi in možnostih sodelovanja je dosegljivih na tej spletni strani.

Zadnji rok za prijavo je 25.oktober 2022. Število udeležencev je omejeno!Lepo vabljeni, da se nam pridružite.
 Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo:
 
 

Preberite še:


Kje iskati nove poslovne priložnosti?

Globalni trendi na področju IKT