Spoznajte ameriško poslovno okolje preko enomesečnega programa v Chicagu

ponedeljek, 10. april 2017

CEED kot partner WorldChicaga vabi vse podjetnike in predstavnike podjetniškega podpornega okolja, da se prijavijo na enomesečno izmenjavo v Chicago, ki bo potekala oktobra 2017, z rokom prijave do 15. aprila 2017.

Če se želite širiti v ZDA in/ali spoznati ameriško poslovno in podjetniško okolje, izkoristite priložnost in se prijavite na enomesečni »tailor-made« program, ki bo potekal oktobra 2017 v Chicagu.

To bo tudi zadnja, šesta izmenjava za slovenske podjetnike v Chicagu v triletnem obdobju, kjer se je izmenjave udeležilo 20 podjetnikov ali predstavnikov podjetniškega podpornega okolja.

Za koga: za podjetnike (v starosti od 25-40 let), ki so ustanovitelji tehnoloških (s tehnologijo povezanih) podjetij in predstavnike podjetniškega podpornega okolja.

Kako poteka: Vsak izbrani udeleženec en mesec sodeluje z gostujočo organizacijo/podjetjem, izbrano glede na vaše potrebe, hkrati pa tako v sklopu programa, ki ga organizira WorldChicago kot individualno na vsakodnevnih podjetniških in poslovnih dogodkih, spoznavate poslovno čikaško okolje, pridobivate nove kontakte in se družite z enako mislečimi.

Vsi stroški (potovanja, nočitve in prehrane) so kriti.

Program bo potekal od 12. oktobra do 17. novembra 2017.

Prijave sprejemajo do 15. aprila 2017.

Več informacij o programu in prijave

Zakaj Chicago? Čikaško startup okolje je še vedno mlado (cca 10 let), startup podjetja so izrazito B2B fokusirana in delujejo v najrazličnejših industrijah, ravno zaradi močnega centra korporacij, ki imajo sedež v Chicagu; hkrati pa se razvijajo v IoT center v ZDA. Za čikaške poslovneže je značilna »mid-west hard working« mentaliteta in so zelo odprti za spoznavanje.

Vir in informacije: CEED Slovenija

Dodatne informacije:
Alja Gajšek
Program Manager @ CEED Slovenija
T: 030 615 565
E: alja.gajsek@ceed-slovenia.org