Srečanja z italijanskimi agenti v Milanu, 22. - 23. november 2018

četrtek, 20. september 2018

Letos poteka že sedmo leto, kar se predstavniki slovenskih podjetij skupinsko in organizirano srečujejo z italijanskimi agenti v okviru poslovnih dogodkov, ki potekajo pod imenom FORUM AGENTI.

Letošnje jesensko srečanje bo potekalo 22. in 23. novembra 2018 na sejmišču RHO v Milanu.

Tudi tokrat bodo udeležbo slovenskih podjetij podprli in skupaj organizirali Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za zunanje zadeve RS v okviru gospodarskega urada Republike Slovenije v Milanu ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Podjetja, ki jih zanima udeležba na srečanjih v Milanu, in bi želela pridobiti podrobnejše informacije vabimo, da se udeležijo ene od treh predstavitev, ki bodo potekale:
 
  • v ponedeljek, 1. oktobra 2018 ob 14.00 na GZS Severno Primorski gospodarski zbornici, Sedejeva ul. 2A v Novi Gorici
  • v torek, 2. oktobra 2018 ob 9.30 na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ul. 13 v Ljubljani (Vabilo na seminar)
  • v sredo, 3. oktobra 2018 ob 11.00 uri na Primorski gospodarski zbornici, Ferrarska ul. 2 v Kopru.

V okviru predstavitev bodo domači in tuji govorniki predstavili pomen in vlogo agentov ter zastopnikov pri poslovanju na italijanskem trgu, pa tudi namen, možnosti in pogoje za sodelovanje v okviru skupinskega nacionalnega nastopa v okviru dogodka FORUM AGENTI MILANO 2018.

Vašo brezplačno udeležbo na katerem od treh dogodkov lahko potrdite preko elektronske prijavnice do nedelje, 30. septembra 2018.

Dodatne informacije in prijave