STRINGS se pridružuje slovensko-brazilski gospodarski zbornici SLOBRAZ

torek, 13. julij 2021

Podjetje Strings, ki se ukvarja s svetovanjem na področjih strategij, investicij in globalnega poslovanja se je pridružilo Slobrazu. Kot nam zaupa direktor in ustanovitelj podjetja Sergio Rodrigues Costa ga je pri tej odločitvi motiviralo občudovanje, ki ga ima do Slovenije že iz otroštva. To je še bolj podrobno spoznal v času, ko je tesno sodeloval z Štefanom Barenboimom Šalejem, častnim predsednikom Slobraza.

Sergio Rodrigues Costa ima 25 let izkušenj na področju izvoza, promocije, vrednotenja in realizacije investicij. V svoji karieri je sodeloval pri 225 investicijskih projektih in imel mnogo pomembnih vlog v AES korporaciji, Apex-Brasilu in Investe São Paulo-u.

Njegovo podjetje želi pomagati tako tistim slovenskim podjetjem, ki že poslujejo v Braziliji kot tistim, ki se z brazilskim trgom še spogledujejo od daleč, na področjih tržnih raziskav ter investicij v Braziliji. 

Sergio Rodrigues Costa bo skupaj z Slobrazom organiziral vrsto webinarjev na temo investicij v Braziliji, ki jih ne smete zamuditi, če vaše podjetje razmišlja o poslovanju na Brazilskem trgu!

Za več informacij se obrnite na spletno stran Slobraza.

Dodatne informacije:

Gospodarska zbornica Slovenija-Brazilija | SLOBRAZ
Tatjana Močenik, tatjana.mocenik@slobraz.com
Miha Kukovičič, miha.kukovicic@gmail.com