TURIZEM 365 – Trajnost in nova prihodnost

ponedeljek, 04. oktober 2021

Petek, 8. oktober 2021, od 10. do 16. ure
Terme Tuhelj / v živo in na spletu


Ministrski forum bo ponovno združil več evropskih ministrov za turizem iz Hrvaške, Slovenije, Italije, Madžarske in Španije, ki bodo predstavili svoje strategije za nadaljnji razvoj turizma.

KONFERENCA bo ponudila aktualne razprave, primere najboljših praks in predloge o tem, kako delati v postkovidnem obdobju, razvijati trajnostno poslovanje in doseči novo prihodnost turizma. 

Konferenca TURIZEM 365, ki se bo letos odvila že petič zapovrstjo,  je postala eno najpomembnejših letnih srečanj turističnih delavcev na Hrvaškem. Konferenca poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za turizem Republike Hrvaške in v sodelovanju s SLO CRO Poslovnim klubom. Potekala bo v živo in vzporedno na spletu, udeležba je možna z obvezno registracijo - brezplačno na spletu in v živo z vpisnino - na www.turizam365.com/prijavite-se-2021

Konferenca bo ponudila aktualne analize, razprave, predloge, pobude in načrte za post - COVID turizem, trajnostno poslovanje in prihodnost turizma.

Ugledni turistični strokovnjaki iz Hrvaške, Slovenije, Španije, Italije, Madžarske in Nemčije bodo z udeleženci delili aktualne poslovne izkušnje in načrte za v prihodnje. 

Program dogodka si lahko ogledate na www.turizam365.com/program-2021.

Veselimo se srečanja z vami, v živo in na spletu!

Dodatne informacije:
SLO CRO Poslovni klub
E: poslovniklub@slo-cro-klub.hr