TuttoFood Milano in HOSTMilano, Fiera Milano, 22. - 26. oktober 2021

petek, 20. avgust 2021

Kdaj: 22. - 26. oktober 2021
Kje: Fiera Milano

TuttoFood je sejem B2B, ki je namenjen celotnemu ekosistemu s področja živilske industrije. Pomeni referenčno točko za proizvajalce, distributerje kakovostnih proizvodov celotne produkcijske verige s področja prehrane in pijač, ki imajo možnost srečanj z kupci z efektivno kupno močjo.

Po l. 2019 se ponovno organizira največji sejem s področja prehrane v Italiji, ki je pomemben tudi zaradi mednarodne komponente, saj je zadnjo edicijo obiskalo kar 1500 t.im. buyerjev (in kar 905 novih). Med njimi so prevladovali predvsem distributerji in uvozniki, grosisti, sektor horeca, manjši trgovci, izvajalci cateringa, deli stores itd.

L. 2019 se je na sejmu predstavilo 3.079 blagovnih znamk iz 43 držav (od tega 84 % iz Italije).
Sejem je obiskalo več kot 82.000 profesionalnih obiskovalcev iz 143 držav, med njimi predvsem ZDA, Nemčija, Kitajska, Velika Britanija, Japonska, Rusija, Španija, Nizozemska, Francija in Kanada.

Dogodek udeležencem omogoča predvsem možnost stika z novimi kupci in seznanitev z novimi segmenti na trgu. Mreženje s sektorjem horeca in razvoj mednarodnih povezav. Mogoča je udeležba na načrtovanih spremljevalnih dogodkih (800). Možnost B2B srečanj (teh je bilo l. 2019 več kot 13.000).

S pomočjo digitalne platforme My Maching je udeležencem omogočeno vzpostaviti konkretne poslovne priložnosti pred, med in po samem sejmu.

Agencija Spirit Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TuttoFood.

Kontakti:
Paola Sarco, Exhibition Manager
Email: paola.sarco@fieramilano.it

Komercialna pisarna Italija
Email: info@tuttofood.it