Vabilo k poslovni delegaciji v Francijo s področja zelenih tehnologij in trajnostnega razvoja, 29.9. - 1.10.2019, Pariz in okolica, Francija

torek, 11. junij 2019

Obvestilo: Rok za posredovanje prijav je podaljšan do 30. avgusta 2019.


SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Center energetsko učinkovitih rešitev (CER) v sodelovanju s Pariško zbornico za trgovino in industrijo - CCI Paris Ile-de-France in Veleposlaništvom RS v Parizu od 29. septembra do 1. oktobra 2019 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Pariz in njeno okolico, Francijo. Delegacija bo osredotočena na področje zelenih tehnologij in trajnostnega razvoja s fokusom na najsodobnejše medsektorske rešitve s področja pametnih mest (energetika, mobilnost in gradnja), ki odgovarjajo na pereče podnebno energetske izzive.
 
Med zelene tehnologije sodi pestra paleta izdelkov, storitev in procesov, ki izkoriščajo obnovljive materiale in energetske vire, dramatično zmanjšujejo uporabo naravnih virov in zmanjšujejo ali odpravljajo emisije in odpadke.
 
Namen delegacije je medsektorsko povezovanje, izmenjava izkušenj, predstavitev najboljših sodobnih praks in projektov ter poslovno mreženje med slovenskimi in francoskimi podjetji ter institucijami v Franciji na omenjenih področjih.
 
Podrobnejši okvirni program poslovne delegacije se nahaja na naslednji povezavi in je še v dopolnjevanju.
 
Vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij k udeležbi v gospodarski delegaciji v Francijo (Pariz in okolica) in da posredujete svojo prijavo najkasneje do 15. julija 2019, tako da natančno izpolnite v angleškem jeziku elektronsko prijavnico in priloženi vprašalnik.
Prosimo, da natančno izpolnite vsa vprašanja v priloženem vprašalniku, ki je hkrati predstavitev posameznega podjetja CCI Parizu in njegovih želja / pričakovanj na francoskem trgu.
Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si.
 
Število prijav je omejeno na 20 in se pri tem upošteva zaporedje prijav (ki bodo zabeležena v e-sistemu preko oddane elektronske prijavnice). 
 
Stroške organizacije programa gospodarske delegacije v Franciji - organizacija seminarja o zelenih tehnologijah in trajnostnem razvoju in izmenjave izkušenj, predstavitev praks in projektov v Franciji ter organizacijo poslovnih  mreženj s francoskimi podjetji in institucijami, kar pripravlja CCI Paris in je plačljivo, krije SPIRIT Slovenija.
 
Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana prijavljena podjetja lahko aranžma letalskega prevoza in hotelske namestitve uredijo neposredno preko turistične agencije Nomago, kontakt Davor Jovanov; Davor.Jovanov@nomago.si; +386 (0)1 239 16 85, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. 
Predlagani hotel Hôtel L'Échiquier Opéra Paris - MGallery by Sofitel * (predlagani hotel se lahko še spremeni do 10.6.).
 
Kotizacija CER znaša 460 EUR na osebo z vključenim DDV. Kotizacija zajema stroške Centra energetsko učinkovitih rešitev pri pripravi programa in izvedbe delegacije, prevoza z avtobusom z letališča (CDG) v nedeljo do hotela*, lokalnega prevoza z avtobusom po Parizu in okolici, prevoza z avtobusom v torek do letališča (CDG) in eno kosilo.
Odpoved prijave znaša 10% vrednosti kotizacije. Odpoved po 30. avgustu znaša 50% kotizacije, po 25. septembru pa 100% kotizacije. Ob prijavi vam CER izda račun, ki ga poravnate v sedmih dneh.
 
MSP podjetja imajo možnost pridobiti preko Slovenskega podjetniškega sklada vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, v katerem so tudi natančno navedeni upravičeni stroški od 1.1.2019 do 30.9.2019 za udeležbo enega udeleženca iz MSP v gospodarski delegaciji v tujini. Več natančnejših informacij se nahaja na tej spletni povezavi.

Dodatne informacije:
Ana Struna Bregar, CER, tel. 041 39 55 77, e-mail: ana.strunabregar@cer-slo.si.

E- prijavnica
Vprašalnik
Podrobnejši okvirni program poslovne delegacije
Sporočilo za javnost