Vabilo k predstavitvi na dogodkih FORUM AGENTI v Italiji, Rim 25. - 27. maj 2017 in Milano 23. - 25. november 2017

sreda, 22. februar 2017
Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju, Gospodarska zbornica Slovenije ter Ministrstvo za zunanje zadeve preko Veleposlaništva v Rimu in Konzulata RS v Milanu, organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na dveh poslovnih dogodkih, ki pod imenom FORUM AGENTI vsako leto potekajo v Italiji. V Rimu bo srečanje z italijanskimi agenti in zastopniki potekalo od 25. do 27. maja 2017, v Milanu pa med 23. in 25. novembrom.

Veliko število pridobljenih poslovnih kontaktov, pridobitev in izmenjava informacij o možnostih vstopa na 62 milijonski italijanski trg, predvsem pa dobre izkušnje in zadovoljstvo udeležencev preteklih dogodkov, so razlogi, da želimo tudi letos omogočiti udeležbo zainteresiranih slovenskih podjetij. 

Ob tej priložnosti organizatorji pripravljamo dve predstavitvi za podjetja, ki bi želela sodelovati na omenjenih dogodkih, in sicer:
na GZS Območni zbornici za severno Primorsko v Novi Gorici, Sedejeva ul. 2 A  v ponedeljek 13. marca ob 13.00 uri  in
na  Gospodarski zbornici v Ljubljani, Dimičeva ul. 13 v torek 14. marca ob 12.00 uri 
 
Predstavnike podjetij, ki bi se želeli udeležiti katere od obeh predstavitev vabimo, da sporočijo svojo prijavo po elektronski pošti na naslov marko.jare@gzs.si.