Vabilo k sodelovanju na virtualnih B2B sestankih v času digitalnega sejma Hannover Messe, 12. – 15. april 2021

torek, 23. februar 2021
Vabimo vas na on – line B2B srečanja, ki bodo potekala v okviru "Dnevov tehnološkega in poslovnega sodelovanja 2021" od 12. do 15. aprila med virtualnim mednarodnim industrijskim sejmom Hannover Messe 2021. Dogodek je organiziran v okviru aktivnosti mreže Enterprise Europe Network, katere član je tudi SPIRIT Slovenija.
 
Hannover Messe je vodilni mednarodni sejem industrijske tehnologije, materialov in inovativnih izdelkov. Letos bodo B2B sestanki potekali kot eden izmed dogodkov digitalnega mreženja.

Osrednje teme so:
  • Rešitve za Industrijo 4.0 in Smart Factory
  • Energetsko učinkovite proizvodne tehnologije in viri
  • Trajnostna energija in mobilnost
  • Merilna orodja
Sodelovanje na dogodku je brezplačno. Prijava  jemogoča do 4. aprila 2021 na tej povezaviVljudno vas prosimo, da ob prijavi kot podporno pisarno izberite SI - SPIRIT Slovenija.
 
Pri vnosih podatkov na platformo bodite pozorni na to, da izdelate privlačen profil, ter izpolnite vse rubrike kot npr. Marketplace – prostor za predstavitev posamičnih sli skupine produktov/storitev/rešitev in za jasen opis vrste partnerstva, ki ga zasledujete. Zelo pomembno je, da ste od prijave naprej proaktivni in redno spremljajte tudi novo prijavljene, saj je med njimi lahko tudi kakšen za vas zanimiv profil podjetja/potencialnega partnerja. Pred samim dogodkom boste sodelujoči prejeli urnik B2B razgovorov. Na seznam bodo uvrščeni samo tisti sestanki, ki jih boste potrdili, oz. jih bodo potrdili partnerji, ki ste jih vi povabili na sestanek. Vsak razgovor bo predvidoma trajal  30 minut.


 

Dodatne informacije:
Tina Lukan, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si,  tel: 01/5309-826.


Prijava za sodelovanje.