Vabilo k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob obisku predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka na Nizozemskem, 28. in 29. november 2011

ponedeljek, 17. oktober 2011


Obveščamo vas, da bo predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk 28. in 29. novembra 2011 obiskal Nizozemsko s spremljajočo gospodarsko delegacijo.
 

V okviru obiska bo organizirana poslovna konferenca v Rotterdamu ter dvostranska srečanja z nizozemskimi podjetji. Kontakte nizozemskih sogovornikov boste prejeli še pred obiskom. V skladu z vašim interesom bo po možnosti organiziran tudi poseben program oz. sektorski pogovori.
 

Področja, na katerih se kažejo posebne priložnosti za slovenska podjetja na nizozemskem trgu so med drugimi logistika, turizem in medicinski turizem, ladjedelništvo, okoljske in zelene tehnologije, avtomobilska industrija in kmetijstvo.
 

Za udeležence celotne delegacije je predvideno posebno letalo iz Slovenije na Nizozemsko in nazaj. Predvideni odhod je 28. novembra zjutraj, prihod v Ljubljano 29. novembra zvečer. O nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.
 

Prosimo vas, da v primeru interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji natančno izpolnite elektronsko prijavnico do vključno 25. oktobra 2011 (prijava je zaključena ob sporočilu: »Vaša prijava je bila uspešno oddana«). Prosimo vas, da rok upoštevate, saj bodo kasnejše prijave sprejete le izjemoma.
 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, na Romana Weixlerja (roman.weixler@gov.si, 01/478 2375) ali Anito Dravec (anita.dravec@gov.si, 01/478 2313).