Vabilo k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob obisku predsednika Vlade Republike Slovenije Boruta Pahorja v Izraelu in na Palestinskih ozemljih, 24. in 25. julij 2011

četrtek, 30. junij 2011

Obveščamo vas, da bo predsednik Vlade Republike Slovenije Borut Pahor 24. in 25. julija 2011 obiskal Izrael in Palestinska ozemlja s spremljajočo gospodarsko delegacijo.
 

V okviru obiska bosta na dveh lokacijah organizirani poslovni konferenci ter dvostranska srečanja z lokalnimi podjetji, v skladu s predhodno izraženim interesom pa tudi poseben program za udeležena podjetja.

Sektorji, iz katerih pričakujemo prijave so predvsem turizem (zdravilišča in igralništvo), logistika in transport, obnovljivi viri, visoka (nano)tehnologija, trženje pijač (vode), raziskave in meduniverzitetno sodelovanje.
 

Prosimo vas, da v primeru interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji posredujete izpolnjen formular o podjetju in ga pošljete na naslov: jasna.golob@gov.si.


Glede na kratek rok do obiska pričakujemo vaše prijave do srede, 6. julija 2011. Število mest v delegaciji je tokrat omejeno, zato bomo sprejemali prijave do zapolnitve mest.
 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, na Gašperja Dovžana (tel. 01/478 2345) ali Andrejo Košenina (tel. 01/478 6716) ali na Oddelek za Internacionalizacijo Javne Agencije Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije, na Matejo Jarc (tel. 01/589 18 80).