Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji na Madžarsko ob sejmu RENEXPO Central Europe, 12. marec 2014

sreda, 05. februar 2014


Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Hungarian Investment and Trade Agency (HITA), Enterprise Europe Network (EEN), Veleposlaništvom RS v Budimpešti in Društvom slovensko madžarskih poslovnežev, 12. marca 2014 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo ob sejmu Renexpo  Central Europe – Renewable Energy and Energy Efficiency Exhibition v Budimpešti.
 

Tokratni Sejem RENEXPO Central Europe, na katerem bodo svoje rešitve predstavljala predvsem podjetja iz vzhodne in srednje Evrope, se bo osredotočil na področja:
• trajnostne in decentralizirane proizvodnje energije - obnovljiva energija, 
• upravljanja, distribucije in dobave energije, 
• inovativne in učinkovite rabe energije ter
• inteligentne in energetsko učinkovite energetske uporabe.

V okviru delegacije bo 12. marca 2014 organiziran obisk podjetja v Budimpešti iz sektorja obnovljivih virov energije, poslovna konferenca s predstavitvijo sodelujočih slovenskih podjetij in individualni razgovori med podjetji po vnaprej načrtovanem urniku.

 

Delegacija je namenjena vzpostavljanju neposrednih kontaktov in pridobivanju informacij o poslovnem okolju in možnostih za skupno sodelovanje s podjetji iz Madžarske ter obenem odlična priložnost za spoznavanje novosti v industriji in za promocijo.
 

Kotizacije ni.
 

Udeleženci poslovne delegacije sami krijejo stroške prevoza in hotelske namestitve. Priporočamo naslednje hotele:

 

  1. Danubius Hotel arena 4* (blizu sejmišča)
  2. Hotel Hungaria 4*
  3. Novotel Budapest Centrum 4* (v centru)

 

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite obiska gospodarstvenikov v Budimpešti in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov. Prosimo, da svoj interes za udeležbo potrdite najkasneje do 5. marca 2014, tako da izpolnite elektronsko prijavo (pri "Session" odkljukate "Compny visit" in "Bilateral meetings"  in vnesete profil vašega podjetja) . Od 1. do 10. marca boste lahko iz seznama izbirali podjetja, s katerimi boste želeli imeti sestanke.


Kotizacije ni.


Odjava brez finančnih posledic je mogoča do 1. marca 2014. V primeru, da svojega sodelovanje ne odpoveste v dogovorjenem roku in imate organizirana več kot 2 sestanka, se vam zaračuna 40 EUR.

 

Dodatne informacije: Tina Lukan, tel. 01/5309-826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si


Program

Vabilo