Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji ob obisku dr. Danila Türka v Pragi, Češka republika, 16. marec 2011

sreda, 02. februar 2011

Obveščamo vas, da se bo predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk v sredini meseca marca mudil na uradnem obisku v Češki republiki. V času obiska bodo Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Ministrstvom za zunanje zadeve, Veleposlaništvom RS v Pragi in Gospodarsko zbornico Češke republike organizirali poslovno konferenco ter bilateralna srečanja slovenskih in čeških gospodarstvenikov. Udeležence bosta nagovorila tudi predsednika obeh držav.

 
Vabimo vas, da se pridružite uradni gospodarski delegaciji in izkoristite priložnost za srečanje z obstoječimi ali potencialnimi novimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih poslovnih stikov.


Obisk slovenske poslovne delegacije bo potekal 16. marca 2011.


Podroben program dvodnevnega obiska je še v pripravi in bo posredovan vsem udeležencem naknadno.


Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami.  Okvirni informativni stroški bodo znani po koncu zbiranja prijav in bodo odvisni od števila prijavljenih udeležencev. 


Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji skrbno izpolnite prijavnico – »Company Profile« v angleškem jeziku in jo posredujete najkasneje do torka, 22. februarja 2011, na elektronski naslov marko.jare@gzs.si.


Dodatne informacije posreduje Marko Jare, GZS, tel. 01/5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.


Vabilo.