Vabilo na 28. Poslovni forum Kopaonik

sreda, 12. maj 2021

Vabimo Vas, da se pridružite letošnjemu 28. Poslovnem forumu Kopaonik (KBF)!

Zaradi virusne pandemije Covid-19 je Programski odbor Kopaonik biznis foruma (KBF) po številnih posvetovanjih s predstavniki zdravniške stroke kriznega štaba sprejel odločitev, da se dogodek izvede v tako imenovani "hibridni" obliki, to je brez prisotnosti občinstva. 

Dogodek bo ob upoštevanju vseh epidemioloških pravil, kar pomeni tudi omejeno število udeležencev, potekal v hotelu Metropol Palace v Beogradu, in sicer od 24. do 27. maja 2021. Foruma se bodo seveda udeležili vsi panelisti in moderatorji, predstavniki medijev, kot tudi omejeno število obiskovalcev, predstavnikov partnerjev in sponzorjev prireditve.

Osrednja tema letošnjega KBF bo: 

SVET PO COVIDU-19: NOVE OBLIKE RASTI V SPREMENJENIH POGOJIH POSLOVANJA

Podrobne informacije glede dnevnega razporeda foruma, panelistov, plenarnih govorcev ter posebnih gostov ter tudi vse druge pomembne informacije lahko najdete na spletni strani Kopaonik biznis foruma www.kopaonikbusinessforum.rs

Vsi zainteresirani udeleženci bodo lahko brezplačno in brez dodatne prijave vse štiri dni spremljali direkten prenos Foruma in to preko YouTube platforme, prevzete na spletni strani KBF-ja, ali pa preko aplikacije, ki se jo lahko prav tako brezplačno prevzame za vse, tako Android kot IOS tablice in telefone.

Prepričani smo, da bo kakovost dogodka tudi letos na izjemno visoki stopnji!

Slovenački poslovni klub
klub@spk.rs