Vabilo na 8. Dan gospodarske diplomacije na 51. Mednarodnem obrtnem sejmu (MOS) v Celju, 14. september 2018

ponedeljek, 10. september 2018

V okviru 51. Mednarodnega obrtnega sejma (MOS) bo v petek, 14. septembra 2018, z začetkom ob 12.30 uri v prostorih Celjskega sejma (Mala kongresna dvorana, 1. nadstropje Upravne stavbe) potekal 8. Dan slovenske gospodarske diplomacije.   

V okviru programa sta predvidena nagovora vodilnega predstavnika Celjskega sejma in ministra za zunanje zadeve Republike Slovenije, kateremu bo med 13.00 in 13.50 uro sledila okrogla miza "Gospodarska diplomacija in slovenska mala in srednja velika podjetja".

Med 14.00 in 15.30 uro bo organizirana poslovna konferenca - pogovori ekonomskih svetovalcev na diplomatskih in konzularnih predstavništvih Republike Slovenije z zainteresiranimi podjetji.

Podjetja lahko svoj interes za srečanja z ekonomskimi svetovalci posredujejo na elektronski naslov: gospodarska-diplomacija.mzz@gov.si.

Podjetja naj v sporočilu navedejo, s katerimi ekonomskimi svetovalci na DKP RS oz. iz katerih držav (s seznama ekonomskih svetovalcev) se želijo srečati in posredujejo kratek profil podjetja (oz. link na spletno povezavo), ki naj vključuje tudi kontaktne podatke (ime predstavnika in mail) ter interese na posameznem trgu.

Prijavljeni gospodarstveniki bodo obveščeni s povratnim sporočilom o točnem terminu 10-15 minutnega sestanka s posameznim ekonomskim svetovalcem.

Na dan dogodka bodo udeleženci, ki se bodo prijavili na pogovore z ekonomskimi svetovalci, prejeli tudi brezplačno vstopnico za ogled 51. MOS.

Seznam ekonomskih svetovalcev iz DKP RS, ki bodo sodelovali na 8. Dnevu gospodarske diplomacije na 51. MOS.