Vabilo na B2B sestanke s kitajskimi podjetji, Celje, 9. september 2015

sreda, 26. avgust 2015

Celjski sejem d.d. v sodelovanju s kitajskim podjetjem United Asia International Exhibition Group(UAEC)in podporo slovenskih partnerjev Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, javne agencije SPIRIT Slovenija, Ministrstva za zunanje zadeve in Gospodarske zbornice Slovenije, v sredo, 9. septembra 2015 med 11.00 do 14.00 uro, na celjskem sejmišču v dvorani A organiziramo individualne poslovne razgovore s kitajskimi podjetji.

B2B srečanja se bodo odvijala v sklopu 48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti, kjer se bo letos prvič odvila velika nacionalna predstavitev kitajskega gospodarstva v JV Evropi Premium Brands China.

Namen individualnih srečanj je krepitev poslovnega sodelovanja med slovenskimi in kitajskimi podjetji ter predstavitev poslovnih in investicijskih možnosti kitajskim partnerjem v Sloveniji. Bilateralna poslovna srečanja med slovenskimi in kitajskimi podjetji bodo na razstavnih prostorih v okviru kitajskega nacionalnega paviljona v sejemski dvorani A.

Na razgovorih bo sodelovalo do 70 kitajskih podjetij, z registracijo na B2B portalu pa boste takoj lahko izbrali kitajska podjetja, s katerimi bi želeli imeti bilateralne razgovore.

 

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da svoj interes za udeležbo na individualnih razgovorih potrdite s prijavo preko spletne prijavnice, najkasneje do 7. septembra 2015. Udeleženci individualnih razgovorov boste prejeli registracijsko kodo, s katero si boste natisnili brezplačno vstopnico za obisk 48. MOSa.

 

Dodatne informacije: Celjski sejem d.d.: Nina Ermenc Pangerl, +386 3 5433 200, nina.ermenc@ce-sejem.si

 

 Seznam prijavljenih kitajskih podjetij

 Vabilo