Vabilo na B2B sestanke s predstavniki nabavne delegacije japonskih podjetij, Ljubljana, 15. september 2016

sreda, 22. junij 2016
SPIRIT Slovenija v sodelovanju z JETRO Dunaj (The Japan External Trade Organization) ob podpori Veleposlaništva Japonske v RS, v okviru dvodnevnega obiska japonske nabavne delegacije v Sloveniji, organizira individualne poslovne razgovore med japonskimi in slovenskimi podjetji. Ker gre za nabavno delegacijo bodo na razgovorih prisotni nakupni odločevalci vseh osmih japonskih podjetij, ki imajo podružnico v Evropi. Dogodek bo potekal v četrtek 15. septembra 2016 v Hotelu Slon v Ljubljani, v dvorani Kavarna I in II s pričetkom ob 9.30 uri.
 
Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki glede na profile japonskih podjetij, vidite možnost za sodelovanje, vabimo, da svoj interes potrdite tako, da natančno izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku in v spletni aplikaciji izberete termine in japonska podjetja s katerimi želite imeti sestanke. Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni predvsem na rubriko »komentar«, kamor natančno v angleškem jeziku vpišite svoje proizvode/storitve, ki jih želite ponuditi izbranemu japonskemu podjetju. Osredotočite se predvsem na predstavitev področij, ki jih iščejo japonska podjetja, ter si tako zagotovite/povečate možnost, da z vaše strani izbrana japonska podjetja, potrdijo sestanek z vami. Seznam vseh osmih sodelujočih podjetij z natančnim opisom artiklov/storitev, ki jih iščejo, so v prilogi.
 
Vaše prijave sprejemamo do srede, 3. avgusta 2016. Na osnovi zbranih podatkov bodo japonska podjetja predvidoma do 20. avgusta potrdila z vaše strani predlagane sestanke. Po tem terminu vam bomo posredovali končne, s strani japonskih podjetij, potrjene urnike sestankov.

Kotizacije za udeležbo na dogodku ni!
 
 
Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si
 

Elektronska prijavnica (prijave trenutno niso omogočene)
Seznam japonskih podjetij