Vabilo na konferenco trgovskih zastopnikov/agentov s področja Frankfurta, Hessna in Thüringena

sreda, 24. avgust 2011

Industrijska in trgovinska zbornica Frankfurt/Main 28.09.2011 v Frankfurtu organizira konferenco trgovskih zastopnikov/agentov s področja Frankfurta, ter tudi širše iz Hessna in Thüringena. Namen konference je olajšati iskanje zastopnikov/agentov tujim podjetjem, torej lahko pomaga podjetjem, ki niso iz Nemčije najti zastopnika na nemškem tržišču.
 

Zbornica je k sodelovanju povabila tudi nekatere predstavnike držav, ki imajo predstavništva, veleposlaništva ali konzulate v Nemčiji. Slovenska podjetja bo tako zastopal Damir Devčič, svetovalec za gospodarstvo z Veleposlaništva Republike Slovenije v Berlinu.

Če trenutno v Nemčiji iščete oz. ste nameravali v bližnji prihodnosti iskati agenta oz. zastopnika na področju Hessna ali Thüringena vas prosimo, da nam posredujete podatke o vašem podjetju, kot so npr. ime podjetja, področje delovanja, proizvodi, ki so predmet trženja, karakteristike, ki so zahtevane pri zastopniku ter kateri jezik znate (angleško/nemško).


Da bi podjetje na srečanju lahko predstavili v čim boljši luči ter, da bi lahko potencialnim interesentom podali čim več informacij o vašem podjetju vas prosimo tudi za širše informacije o vašem podjetju in o proizvodnji, ki jo želite tržiti v Nemčiji. Za lažjo predstavitev podjetja, bi bilo najbolje, da nam v kolikor z njim razpolagate, pošljete nekaj reklamnega info gradiva v obliki zloženk, letakov, ipd. na naslov Botschaft der Republik Slowenien, Hausvogteiplatz 3-4, 10117 Berlin, kar lahko nato posredujemo naprej morebitnemu zastopniku.
 

Treba je opozoriti, da ne moremo zagotoviti, da boste pridobili zastopnika, ker je le-to vseeno odvisno od zanimanja morebitnih zastopnikov, ki se bodo srečanja udeležili. Zagotovimo pa vam lahko, da bomo vaše podjetje predstavili v najboljši možni luči.


Vaše interese skupaj s podatki pošljite na e-mail naslov mojca.fakin@gov.si do 5. septembra 2011, info gradiva pa bi potrebovali vsaj do 20. septembra.