Vabilo na Mednarodni industrijski in obrtni sejem VIENNA-TEC in B2B razgovore z ruskimi podjetji, Dunaj 9.-12.10.2012

ponedeljek, 10. september 2012

V času od 9. do 12. oktobra 2012 bo na Dunaju odprt Mednarodno industrijski in obrtni sejem VIENNA-TEC. Na 55.000 m2 razstavnih površinah bo več kot 1000 razstavljavcev predstavljalo svoje vizije, trende, inovacije in izdelke s področja industrijske avtomatizacije in pogonske tehnologije, distribucije električne energije in stikalnih naprav, industrijske elektronike, proizvodne in merilne tehnike.

Vzporedno ob sejmu bodo organizirani individualni razgovori med slovenskimi in ruskimi podjetji.

 

Predstavitev in poslovni profili ruskih podjetij se nahajajo v prilogi.

 

Vabimo vas, da se sejma in razgovorov udeležite in izkoristite priložnost za srečanje z ruskimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih stikov.

Prosimo, da svoj interes za udeležbo na sejmu oziroma bilateralnih razgovorih posredujete preko elektronske prijavnice, najkasneje do petka, 14. septembra 2012.

 

Vsem, ki se boste pravočasno prijavili, vam bomo zagotovili brezplačno vstopnico za sejem in ustrezne razgovore z ruskimi podjetji. V kolikor ste na seznamu ruskih podjetij našli podjetje, s katerim bi se želeli srečati, vas prosimo, da v elektronski prijavnici pod rubriko »Additional information (dodatne informacije)« zapišete zaporedno številko in naziv podjetja ki vas zanima.

 

Prevoz in nastanitev si udeleženci organizirate sami.

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na JAPTI, gospo Tanjo Drobnič (tel: 01/ 58 91 894, tanja.drobnic@japti.si) in gospo Tino Lukan (tel: 01/ 53 09 826, tina.lukan@japti.si).