Vabilo na mednarodni poslovni forum FUTURALLIA ISTANBUL 2013 in individualne razgovore, Istanbul, Turčija, 5. do 7. junij 2013

ponedeljek, 22. april 2013

Javna Agencija SPIRIT Slovenija v času od 5. do 7. junija 2013 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Turčijo, v okviru katere se bodo podjetja udeležila tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA 2013. Dogodek bo potekal v WOW kongresnem centru v Istanbulu.

 

Za podjetja bo v okviru tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA 2013 organiziranih do 16 v naprej načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako prijavljeno podjetje bo imelo možnost iz kataloga vseh prijavljenih podjetij izbrati do 20 podjetij s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik razgovorov (s tistimi, ki jih izbere podjetje samo oziroma jih izbere tuje podjetje). Na dogodku bo prisotnih največ podjetij iz Turčije, udeležbo pa so potrdile tudi gospodarske delegacije iz Alžirije, Avstrije, Belgije, Brazilije, Bolgarije, Burkine Faso, Kamerun, Kanade, Egipta, Francije, Indije, Irske, Italije, Slonokoščene obale, Mehike, Maroka, Nigerije, Filipinov, Poljske, Romunije, Španije, Tunizije in ZDA. V sklopu dogodka bodo organizirana tudi srečanja, ki bodo namenjena neformalnemu mreženju med podjetji.
 

Izdan bo tudi tiskan poslovni katalog vseh udeleženih podjetij. Organizatorji v Turčiji pričakujejo, da se bo dogodka udeležilo okoli 600 podjetij, ki bodo izvedla preko 8.000 organiziranih ter okoli 2.000 neformalnih poslovnih razgovorov.

 

Dogodek FUTURALLIA 2013 je tridnevni mednarodni poslovni forum in je namenjen poslovnemu mreženju malih in srednjih podjetij iz vseh sektorjev, ki načrtujejo širitev na nove trge ali iščejo nove poslovne partnerje predvsem v Turčiji.

 

Stroške organizacije in udeležbe na forumu ter organizacijo bilateralnih razgovorov in lokalne prevoze v Turčiji krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami. Informativni stroški letalskega prevoza iz Ljubljane do Istanbula in nazaj (na dan 22.4.2013) v ekonomskem razredu s taksami znašajo 340 EUR. Cena hotelske namestitve v hotelu Ramada Ataköy znaša za eno osebo 120 EUR na noč.

 

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite delegacije v Turčijo in izkoristite priložnost da v kratkem času pridobite zadovoljivo število kvalitetnih poslovnih razgovorov in kontaktov. Prosimo vas, da svoj interes za udeležbo potrdite z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 5. maja 2013. Število mest je omejeno.

 

Več informacij o dogodku dobite na spletni strani: http://www.futurallia.com/ oziroma se lahko obrnete na Tino Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@japti.si.
 
Vabilo
Program