Vabilo na multidisciplinarno srečanje podjetij na Poljskem, 27. marec 2014, Wroclaw, Poljska

petek, 28. februar 2014

Javna agencija Spirit Slovenija v sodelovanju z mednarodnimi partnerskimi organizacijami vabi k udeležbi na srečanje slovenskih podjetij s poljskimi, ki bo potekalo 27. marca 2014 na Poljskem, v Wroclawu.

 

Srečanje podjetij, kjer bo možnost tudi za bilateralne pogovore med slovenskimi in poljskimi podjetji bo spremljal poslovni dogodek z naslovom: »A multidisciplinary approach to smart building &health«. Dogodek je namenjen IKT podjetjem in drugim podjetjem, ki delujejo na področju tehnoloških rešitev na področju zdravja, vključenosti  in  pametnih rešitev za izzive starajočega prebivalstva ter pametnim (inteligentnim) stavbam. Izmenjava izkušenj, znanj in tehnologij je tudi priložnost več za poslovno sodelovanje in razvoj novih poslovnih partnerstev.

 

Prilagamo seznam prijavljenih podjetij iz Poljske, ki so že izrazila zanimanje po sodelovanju na naslednjih temah po sklopih:

  1. Zdravje:
  • pomoč pri dnevnih aktivnostih starejših,
  • spominske funkcije,
  • spremljanje in razvoj zdravja in zdravega življenjskega sloga,
  • zmanjševanje odvisnosti starejših od negovalcev,
  • pravilna prehrana,
  • telemedicina.
  1. Pametne (inteligentne) stavbe: sistemi ogrevanja, hlajenja, prezračevanja, protivlomnega in protipožarnega varovanja, razsvetljave, avdio in video sistemi, energetsko učinkoviti sistemi itn.

Podjetja imajo možnost sofinanciranja potnih stroškov in stroškov nočitev glede na število prijavljenih podjetij. Udeležba na poslovnem srečanju je za podjetja brezplačna, ob predhodni prijavi.

 

Za več informacij in prijavo kontaktirajte:

Spirit Slovenija, javna agencija,

Kontaktna oseba: Alenka Mubi Zalaznik,

e-pošta: alenka.zalaznik@spiritslovenia.si,

Tel: 0590 89 517

 

Elektronski dokumenti: