Vabilo na največji sejem naravnih proizvodov Natural Products EXPO WEST - NPEW 2019, Anaheim, Kalifornija, 6.-9. marec 2019

četrtek, 17. januar 2019

Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani organizira delegacijo slovenskih podjetij za obisk sejemske prireditve Natural Products EXPO WEST - NPEW 2019.

NPEW je s 3.600 razstavljavci in 88.000 obiskovalci največji dogodek na svetu na področju naravnih proizvodov. Produktne kategorije (od surovin pa do končnih izdelkov), predstavljene na sejmu, so: naravna in specialna hrana, zdravje in lepota, ekološko, hišni ljubljenčki, dopolnila, poslovne rešitve ter naravno bivanje.

NPEW 2019 bo potekal od 6. do 9. marca v Anaheimu, Kalifornija, ZDA. Podrobnosti o prireditvi so na voljo v vabilu.

Udeleženci sejma, vključeni v delegacijo ameriškega veleposlaništva, bodo deležni različnih ugodnosti, vključno z brezplačno vstopnico za sejemsko prireditev in nekatere glavne dogodke spremljajoče konference, organizacijo B2B sestankov, brezplačne uporabe poslovnega središča ameriškega ministrstva za trgovino in sprejema mednarodnih udeležencev z networkingom.

Tudi redni udeleženci sejma so vabljeni, da na Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani posredujejo svoje prijave in se vključijo na skupni seznam. Za vse udeležence bo organizirano tudi srečanje na veleposlaništvu.

Dodatne informacije:
ga. Mirjana Rabič
T: 01/200-5528
M: 030/640-210
E: RabicM@state.gov