Vabilo na panel Invest Talk Slovenia 3.0: Trendi in izzivi globalnih tujih neposrednih investicij: grožnja ali priložnost, 3. 9. 2019, Bled

torek, 20. avgust 2019
 
 
Vabimo vas, da se nam v okviru 14. mednarodnega blejskega strateškega foruma pridružite na panelu Invest Talk Slovenia 3.0: Trendi in izzivi globalnih tujih neposrednih investicij: grožnja ali priložnost, ki bo potekal 3. septembra 2019 ob 11.45 v Rikli Balance hotelu na Bledu.
 
Tokratni investicijski panel bo ponudil zanimivo razpravo s priznanimi govorci na temo geostrateškega pomena neposrednih investicij, globalnih trendov, izzivov in priložnosti za tuje neposredne investicije (TNI).

Glede na globalni upad TNI v zadnjih letih in preusmeritev težišča za investiranje ter merjenja moči velikih sil, bo zanimiv pogled ključnega govorca, dr. Jamesa Zhana, direktorja za investicije in podjetništvo na UNCTAD.
 
Prosimo za potrditev vaše udeležbe (ime, priimek, funkcija, podjetje/organizacija, država in elektronski naslov), najkasneje do 26. 8. 2019 na elektronski naslov masa.rener@spiritslovenia.si, kjer smo vam na voljo tudi za dodatne informacije o panelu.

Udeležba na dogodku je brezplačna.
 
Štirinajsti Blejski strateški forum bo potekal 2. in 3. septembra 2019 na Bledu pod naslovom Viri (ne)stabilnosti in bo namenjen razpravi o vlogi virov v povezavi z mirom in varnostjo, trajnostnim razvojem ter gospodarskim napredkom.

Panel poteka v soorganizaciji Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. 
 
Veselimo se srečanja z vami.