Vabilo na poslovne b2b sestanke v okviru Dneva slovenskega lesarstva, 11. november 2020

sreda, 28. oktober 2020

V okviru prvega DNEVA SLOVENSKEGA LESARSTVA, ki bo 11. novembra 2020 virtualno, bodo med 12.00 in 14.00 uro organizirani individualni poslovni (b2b) sestanki z mednarodno udeležbo.

Individualna mednarodna poslovna b2b srečanja so namenjena iskanju novih poslovnih priložnosti na tujih trgih, povezovanju raziskovalcev in podjetij ter tudi iskanje možnega sodelovanja med slovenskimi partnerji.

Poslovna b2b srečanja so namenjena podjetjem, podjetnikom in posameznikom, raziskovalcem, arhitektom, agentom in vsem, ki delujete na področju obdelave in predelave lesa, gradnje z lesom ter pohištva / interierjev. Udeležba je brezplačna.

PROGRAM*
sreda, 11. november 2020, virtualno preko b2match platforme
11:45 – 12:00 Uvod
Pozdravni nagovor MGRT, Direktorat za lesarstvo (generalni direktor Danilo Anton Ranc)
Predstavitev slovenske lesne & pohištvene panoge ter b2b udeležencev (Lesarski grozd, Bernard Likar)
12:00 – 14:00 Poslovni dogodek z b2b srečanji

*Program je predmet spremembe

Prijava na b2b sestanke je možna do 9. novembra 2020 z registracijo na b2match platformo TUKAJ, kjer si lahko enostavno uredite privlačen profil podjetja.

Pogovorni jezik sestankov bo angleščina ali katerikoli drugi jezik za katerega se dogovorita udeleženca 1×1 sestanka. Posamezen individualni sestanek bo trajal 20 minut.

b2b sestanki bodo izvedeni virtualno preko b2match platforme. Več informacij

Dogodek koordinira Lesarski grozd v sodelovanju z GZS CEMP in SRIP PSiDL.
Dogodek organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorata za lesarstvo.