Vabilo na predstavitev Slovenije v Dresdnu, 22. do 24. maj 2014

sreda, 02. april 2014

Predstavništvo SPIRIT Slovenija v Nemčiji v sodelovanju s honorarnim konzulom Republike Slovenije v Dresdnu, Martinom Bergmannom in veleposlanico RS V Nemčiji, Marto Kos-Marko, pripravlja predstavitev slovenskega turizma in gospodarstva v Dresdnu.

 

Predstavitev bo od četrtka, 22. maja do sobote, 25. maja 2014 potekala na osrednjem trgu v svetovno znanem starem delu Dresdna, pred stavbo Konzulata Republike Slovenije, s prestižno lokacijo neposredno ob znameniti cerkvi - An der Frauenkirche 1. Tu bomo v sodelovanju z mestno občino Dresden postavili stojnice za promocijo vseh zainteresiranih partnerjev turistične ponudbe in gospodarstva Slovenije, medtem ko bo v sami stavbi v prodajnem centru na posebej za ta namen postavljenih stojnicah potekala tudi prodaja slovenskih izdelkov, od prehranskih, do obrtnih in drugih.

 

Prvi dan predstavitve Slovenije, v četrtek, 22. maja 2014, bomo izvedli slovenski sprejem za ključne partnerje iz Dresdna in tega dela Nemčije.

 

Vse zainteresirane za skupni nastop in predstavitev Slovenije vabimo, naj se čim prej javijo predstavnici SPIRIT Slovenija v Nemčiji, Majdi Rozini Dolenc, e-mail: majda.dolenc@slovenia.info