Vabilo na srečanje s predstavniki filipinskih podjetij, Ljubljana, 18. marec 2011

petek, 04. marec 2011

V sredini marca se bo na obisku v Sloveniji mudila delegacija predstavnikov filipinskih podjetij, ki prihajajo s področja turizma (spa&wellness, operaterji potovanj), trgovine (uvoz-izvoz), nepremičnin, zdravstva in zdravstvene oskrbe, izobraževanja ter upravljanja s človeškimi viri.

Ob tej priložnosti bo organizirana predstavitev in srečanje s šestimi filipinskimi podjetij, ki bodo zastopala tudi šestnajst drugih filipinskih podjetij. Srečanje bo potekalo v petek, 18. marca 2011, ob 10.00 uri, na Javni agenciji za podjetništvo in tuje investicije, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, v  veliki sejni sobi / I. nadstropje.
 
Predstavitev in poslovni profili filipinskih podjetij se nahajajo v prilogi.  

Podroben program je še v pripravi in ga bomo posredovali naknadno vsem zainteresiranim udeležencem.
 

Vabimo vas, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost za srečanje s filipinskimi  partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih stikov.
 

Prosimo, da svoj interes za udeležbo na dogodku posredujete najkasneje do srede, 16. marca 2011, na elektronski naslov mojca.inkret@japti.si skupaj z izpolnjeno prijavnico – »Company Profile« v angleškem jeziku (v prilogi). 
 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na JAPTI, Tanjo Drobnič (tel: 01/ 58 91 894, tanja.drobnic@japti.si) in Mojco Inkret (tel: 01/ 53 09 823, mojca.inkret@japti.si).